Team

Maak kennis met JoJiKo en de mensen die zich inzetten om de beste zorg te leveren die past bij de pupil.

Shirley Bloemer

Hallo allemaal, ik ben Shirley Bloemer en opgeleid tot Pedagoge. Vanaf 2004 werk ik met kinderen en jongvolwassenen met autisme, ADHD en alle omliggende zorgcasussen. Dit zowel met een normale begaafdheid als kinderen en jongeren met een (geestelijke) handicap. Ik heb me hier bewust in gespecialiseerd omdat ik meteen het idee had dat ik voor deze mensen iets wil betekenen. Ik hou van rust, duidelijkheid en regelmaat en vind het een enorme uitdaging me in deze kinderen en jong volwassenen te verdiepen zodat ik zo optimaal mogelijk op ze kan reageren en zo goed mogelijk kan inschatten hoe ik ze kan helpen. In de praktijk liep ik telkens tegen grenzen in de zorg aan waardoor ik mijzelf afvroeg of dit wel was waar ik voor gestudeerd had. Na lang wikken en wegen is JoKiJo geboren, een zorgbureau waar we telkens net dat stapje extra zetten of die grens verleggen in de hulpvraag, dat extra stukje ondersteuning bieden en vooral uitgaan van de wensen, behoeften en specially de kwaliteiten van ieder individueel kind/jong volwassene, met in het verlengde uiteraard hun ouders.

Ghislaine Lacroix

Hallo allemaal. Mijn naam is Ghislaine Lacroix en woon samen met mijn partner in Valkenburg. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek in Sittard met het uitstroomprofiel Jeugdzorg. Mijn passie ligt bij het werken met (jonge) kinderen en jeugdigen met diverse (complexe) hulpvragen. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de leefwereld van het systeem en het individu. Om daarbij vooral te kijken naar de mogelijkheden en niet naar de belemmeringen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op de kinderbehandelgroep van Koraal. Ik heb hier veel ervaring kunnen en mogen opdoen rondom het werken met jeugdigen, systemen, externe partijen en problematieken. Vanaf april 2022 zal ik het team van Jokijo komen versterken en werkzaam zijn als teamleider. Bij deze functie zal ik aan de slag gaan met het begeleiden van de jeugdigen en hun hulpvraag, maar daarnaast ook coördinerende taken op me nemen. Enthousiasme, gedrevenheid en leergierigheid zijn voor mij bepalende kwaliteiten. Als ik aan een taak begin, dan wil ik deze graag ook (succesvol) afronden. Ik ben hierbij in staat om vanuit een helikopterview of out of the box naar de situatie te kijken en zo naar mogelijkheden te zoeken om met de taak aan de slag te gaan.

Tadeus Slangen

Hallo, mijn naam is Tadeus Slangen. Ik houd van muziek, games, mode, parfum, gadgets en leuke activiteiten ondernemen met vrienden. Mijn vak: Dramatherapie. Ik ben begonnen met de MBO-4 opleiding: Drama-Acteur, Artiest KTM (Kunst, Theater & Media) op het toen Arcus College in Heerlen (nu Vista College). Aansluitend volgde HBO Dramatherapie op Hogeschool Zuyd in Heerlen. Vanuit een pedagogisch- en begeleidend-oogpunt probeer ik mijn vaardigheden bij JoKiJo op een constructieve manier in te zetten. Bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het kind is mijn doel.

 

 

 

 

Lindy Palmen

Aangenaam! Mijn naam is Lindy Palmen, geboren en getogen in Berg en Terblijt. Ik ben een enthousiast en flexibel persoon die positief in het leven staat en waarde hecht aan respect, normen en waarden. Mijn hart en kwaliteiten liggen in het coachen, helpen en begeleiden van kinderen/ jongvolwassenen. Bijvoorbeeld hulp- en/of ondersteuning bieden bij diverse processen die kinderen/jongvolwassenen doormaken bij hun persoonlijk ontwikkelingsproces. Ik vind het belangrijk om mensen in hun kracht te zetten en te kijken naar mogelijkheden, talenten en potenties. Een positieve bejegening en het opdoen van succeservaringen. Zo krijgen kinderen en jongvolwassenen meer zelfvertrouwen in zichzelf en in een ander. Sinds 2010 ben ik werkzaam met kinderen met gedragsproblemen/ASS, waar het begon als een bijbaantje. Ik heb hier toen mijn studie op aangepast, omdat ik veel affiniteit heb met deze doelgroep. Na een aantal jaar mijn werkveld en werkervaring verbreed te hebben, ben ik weer terug bij mijn roots: het begeleiden van kinderen en jeugdigen met ASS, ADHD en alle omliggende hulpvragen.

Ayoub Adardor

Mijn naam is Ayoub Adardor, 27 jaar oud en kom uit het prachtige (wereldstad) Geleen (Gelean). Ik ben een bezig bijtje en doe van alles en nog wat. Dit vooral gericht op het begeleiden van jongeren en als consultant in de horeca. Daardoor dagelijks maar weinig tijd voor hobby’s, maar enorm fan van reizen, films en series. Los van hobby’s heb ikzelf nog een enorme passie voor koken en patisserie waarin ik in het verre verleden bruidstaarten heb gebakken. Ik werk al een kleine vijf jaar als jeugdbegeleider. Waarbij ik alle verschillende werkzaamheden nogal eens met elkaar combineer. Ik ben deels in dienst bij JoKiJo maar begeleid tevens op ZZP basis vanuit JoKiJo ook een aantal jongeren ambulant.

 

Sophie Rethero

Hallo, Ik ben Sophie Rethero. Sinds juni 2022 ben ik afgestudeerd pedagoge. Ik heb de opleiding gevolgd aan de Fontys Hogeschool Pedagogiek in Sittard. Vanaf jongs af aan wist ik dat mijn kracht lag in het contact met mensen. Zo heb ik eerst de opleiding tot verpleegkundige gevolgd, echter kwam ik er al snel achter dat dit niet helemaal is wat ik zocht. Zodoende ben ik bij pedagogiek terecht gekomen waar ik mijn kracht in de praktijk in kan zetten. Ik haal mijn voldoening uit het werken met kinderen en hun te ondersteunen bij de dagelijkse gang van zaken. Ik vind het belangrijk om te werken vanuit oplossingen, mogelijkheden en kansen en te kijken naar de kwaliteiten van ieder kind, want ieder kind is uniek. Deze denkwijze mag ik (na eerst een jaar stage te hebben gelopen in mijn 4e studiejaar) nu gaan toepassen als officiële medewerker binnen Zorgbureau JoKiJo.