Team

Maak kennis met JoJiKo en de mensen die zich inzetten om de beste zorg te leveren die past bij de pupil.

Shirley Bloemer

Hallo allemaal, ik ben Shirley Bloemer en opgeleid tot Pedagoge. Vanaf 2004 werk ik met kinderen en jongvolwassenen met autisme, ADHD en alle omliggende zorgcasussen. Dit zowel met een normale begaafdheid als kinderen en jongeren met een (geestelijke) handicap. Ik heb me hier bewust in gespecialiseerd omdat ik meteen het idee had dat ik voor deze mensen iets wil betekenen. Ik hou van rust, duidelijkheid en regelmaat en vind het een enorme uitdaging me in deze kinderen en jong volwassenen te verdiepen zodat ik zo optimaal mogelijk op ze kan reageren en zo goed mogelijk kan inschatten hoe ik ze kan helpen. In de praktijk liep ik telkens tegen grenzen in de zorg aan waardoor ik mijzelf afvroeg of dit wel was waar ik voor gestudeerd had. Na lang wikken en wegen is JoKiJo geboren, een zorgbureau waar we telkens net dat stapje extra zetten of die grens verleggen in de hulpvraag, dat extra stukje ondersteuning bieden en vooral uitgaan van de wensen, behoeften en specially de kwaliteiten van ieder individueel kind/jong volwassene, met in het verlengde uiteraard hun ouders.

Ghislaine Lacroix

Hallo allemaal. Mijn naam is Ghislaine Lacroix en woon samen met mijn partner in Valkenburg. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek in Sittard met het uitstroomprofiel Jeugdzorg. Mijn passie ligt bij het werken met (jonge) kinderen en jeugdigen met diverse (complexe) hulpvragen. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de leefwereld van het systeem en het individu. Om daarbij vooral te kijken naar de mogelijkheden en niet naar de belemmeringen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op de kinderbehandelgroep van Koraal. Ik heb hier veel ervaring kunnen en mogen opdoen rondom het werken met jeugdigen, systemen, externe partijen en problematieken. Vanaf april 2022 zal ik het team van Jokijo komen versterken en werkzaam zijn als teamleider. Bij deze functie zal ik aan de slag gaan met het begeleiden van de jeugdigen en hun hulpvraag, maar daarnaast ook coördinerende taken op me nemen. Enthousiasme, gedrevenheid en leergierigheid zijn voor mij bepalende kwaliteiten. Als ik aan een taak begin, dan wil ik deze graag ook (succesvol) afronden. Ik ben hierbij in staat om vanuit een helikopterview of out of the box naar de situatie te kijken en zo naar mogelijkheden te zoeken om met de taak aan de slag te gaan.

Lindy Palmen

Aangenaam! Mijn naam is Lindy Palmen, geboren en getogen in Berg en Terblijt. Ik ben een enthousiast en flexibel persoon die positief in het leven staat en waarde hecht aan respect, normen en waarden. Mijn hart en kwaliteiten liggen in het coachen, helpen en begeleiden van kinderen/ jongvolwassenen. Bijvoorbeeld hulp- en/of ondersteuning bieden bij diverse processen die kinderen/jongvolwassenen doormaken bij hun persoonlijk ontwikkelingsproces. Ik vind het belangrijk om mensen in hun kracht te zetten en te kijken naar mogelijkheden, talenten en potenties. Een positieve bejegening en het opdoen van succeservaringen. Zo krijgen kinderen en jongvolwassenen meer zelfvertrouwen in zichzelf en in een ander. Sinds 2010 ben ik werkzaam met kinderen met gedragsproblemen/ASS, waar het begon als een bijbaantje. Ik heb hier toen mijn studie op aangepast, omdat ik veel affiniteit heb met deze doelgroep. Na een aantal jaar mijn werkveld en werkervaring verbreed te hebben, ben ik weer terug bij mijn roots: het begeleiden van kinderen en jeugdigen met ASS, ADHD en alle omliggende hulpvragen.

Ayoub Adardor

Mijn naam is Ayoub Adardor, 27 jaar oud en kom uit het prachtige (wereldstad) Geleen (Gelean). Ik ben een bezig bijtje en doe van alles en nog wat. Dit vooral gericht op het begeleiden van jongeren en als consultant in de horeca. Daardoor dagelijks maar weinig tijd voor hobby’s, maar enorm fan van reizen, films en series. Los van hobby’s heb ikzelf nog een enorme passie voor koken en patisserie waarin ik in het verre verleden bruidstaarten heb gebakken. Ik werk al een kleine vijf jaar als jeugdbegeleider. Waarbij ik alle verschillende werkzaamheden nogal eens met elkaar combineer. Ik ben deels in dienst bij JoKiJo maar begeleid tevens op ZZP basis vanuit JoKiJo ook een aantal jongeren ambulant.

 

Sophie Rethero

Hallo, Ik ben Sophie Rethero. Sinds juni 2022 ben ik afgestudeerd pedagoge. Ik heb de opleiding gevolgd aan de Fontys Hogeschool Pedagogiek in Sittard. Vanaf jongs af aan wist ik dat mijn kracht lag in het contact met mensen. Zo heb ik eerst de opleiding tot verpleegkundige gevolgd, echter kwam ik er al snel achter dat dit niet helemaal is wat ik zocht. Zodoende ben ik bij pedagogiek terecht gekomen waar ik mijn kracht in de praktijk in kan zetten. Ik haal mijn voldoening uit het werken met kinderen en hun te ondersteunen bij de dagelijkse gang van zaken. Ik vind het belangrijk om te werken vanuit oplossingen, mogelijkheden en kansen en te kijken naar de kwaliteiten van ieder kind, want ieder kind is uniek. Deze denkwijze mag ik (na eerst een jaar stage te hebben gelopen in mijn 4e studiejaar) nu gaan toepassen als officiële medewerker binnen Zorgbureau JoKiJo.

 

Mike Hamers

Mijn naam is Mike Hamers, ik ben opgegroeid op een boerderij in het mooie heuvelland. Vanaf jongs af aan wist ik dat later mensen wilde helpen. Daarom ben ik in 2016 begonnen als leiding bij kindervakantie werk. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om de opleiding pedagogiek te gaan volgen op Fontys Hogeschool in Sittard. Tijdens het werken met kinderen/ jeugdigen kijk ik vooral na het kind als individu (waar liggen zijn/ haar kwaliteiten en hoe kunnen deze gebruikt worden) ook kijk ik naar hoe ik oplossingsgericht te werk kan gaan. Binnen zorgbureau JokiJo ben ik vooral te vinden op de zaterdaggroep. Ook zal ik te vinden zijn bij sommige slaapweekenden en de doordeweekse dagen.

Myke van de Wardt

Hallo allemaal, mijn naam is Myke van de Wardt. Sinds september 2021 ben ik werkzaam binnen zorgbureau JoKiJo, waarbij ik zowel de groeps- logeer- als individuele (ambulante) begeleiding biedt. Mijn passie ligt bij het werken met (jonge) kinderen en jeugdigen samen met zijn of haar omgeving. Hierbij vind ik het belangrijk om iedereen gelijke kansen en mogelijkheden te bieden, door aandacht te hebben voor zowel het individu als ook voor zijn of haar omgeving. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te reizen, koken,creatief bezig te zijn en leuke activiteiten te ondernemen.

Chanel Frissen

Hallo allemaal, Mijn naam is Chanel Frissen. Ik ben 22 jaar oud en ben sinds kort woonachtig in Geleen. Momenteel ben ik aan het afstuderen voor de opleiding pedagogiek in Sittard. Hiervoor heb ik de opleiding pedagogisch medewerker afgerond.Ik vind het leuk om te werken met mensen van verschillende leeftijden. Zo werk ik als ZZP’er bij verschillende organisaties of bij mensen thuis met een persoonsgebonden budget. Bij JoKiJo ben ik nu vanaf begin 2023 werkzaam, met veel plezier. Naast het werken haal ik veel plezier uit sporten, waaronder dansen, fitness en paddelen. Maar ook op reis gaan, koken en borrelen met vrienden hou ik erg van.

Britt Delbressine

Hi allemaal, Mijn naam is Britt en ik ben 34 lentes jong. Ik ben opgegroeid in Stein en woon sinds dit jaar samen met mijn vriend in Elsloo. In 2011 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagoge aan de opleiding Social Work in Sittard. Na de opleiding besloot ik mijn affiniteit met kinderen en reizen te combineren en heb ik in totaal 2 jaar als Au Pair gewerkt. Eerst een half jaar in Australië en later nog eens anderhalf jaar in de Verenigde Staten. In de VS heb ik een jongen van 9 jaar met autisme mogen egeleiden. Inmiddels ben ik alweer 8 jaar ZZP’er in Nederland en heb ik veel ervaring mogen opdoen binnen de jeugd- en gehandicaptenzorg. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en werk nu sinds anderhalf jaar met veel plezier bij Jokijo.

Lovepreet Singh

Mijn naam is Lovepreet.Sinds maart 2022 ben ik gestart bij Jokijo. Daarbij werk ik twee dagen op de groep en twee dagen ambulant. Voor mij is de combinatie van groep en individueel werken erg fijn. Op de groep zie ik mijn allerleukste collega’s en doe ik ervaring op in het groepsproces maar ook van mijn collega’s. Bij het ambulante werk heb ik enorm veel vrijheid om het begeleidingstraject volledig zelf vorm te geven. Momenteel ben ik bezig met een opleiding tot intensieve ambulante gezinsbehandelaar. De reden dat ik hiervoor gekozen heb is omdat ik van mening ben dat je een jeugdige niet apart kunt zien van zijn of haar systeem. Deze opleiding geeft mij veel handvaten hoe je systemisch kunt werken. Naast mijn werkleven heb ik natuurlijk ook nog een sociaal leven. Ik hou enorm van reizen samen met mijn partner. Naast reizen heb ik ook een lief hondje Bobby waar ik graag mee wandel en films mee kijk (ook met mijn man)